Voor en door Boukoul

In Boukoul is het prettig wonen en leven en wij willen dat dit zo blijft. Boukoul leefbaar houden, dat doen we met zijn allen, vinden wij als Wijkraad. Vanzelfsprekend is dat niet. Want, ook de overheid verwacht dat we steeds meer zelf doen. Dat betekent dat het goed is om oog en oor voor elkaar te hebben, naar elkaar om  te zien en te helpen waar het kan. 

Om die reden hebben we in januari 2015 het project "Voor en door Boukoul" gelanceerd.  Via Facebook heeft u daar al meer over kunnen lezen. Het doel is mensen die hulp nodig hebben voor wat dan ook, in contact te brengen met inwoners die hulp kunnen bieden. Een kleine moeite voor de een is soms een groot gemak voor de ander.


Enkele voorbeelden
-Kleine klusjes in en rond het huis of de tuin

-Vervoer of begeleiding naar arts, ziekenhuis e.d.

-Meenemen boodschappen voor iemand anders als je toch ook boodschappen voor jezelf gaat doen

-Hulp bij administratieve zaken/computerproblemen

-Gezelschap houden, een luisterend oor bieden

Inmiddels heeft zich al een handvol inwoners aangemeld die hulp kan bieden en de eerste hulpvraag is ook al neergelegd bij ons. Heeft u iets te bieden, of heeft u een hulpvraag. Bel ons of mail ons. Namens de Wijkraad is Yvonne Wolters degene waarbij u terecht kunt via wolters-h@hetnet.nl  of telefoonnummer 0475-501278.